• 0731.22.66.66

  • cereri@interimobiliare.ro

  • Luni - Vineri : 09.00 - 17.00

Despre noi


Experienta noastra ca dezvoltator imobiliar


Experienta noastra in dezvoltarea imobiliara din Iasi este certificata de livrarea a peste 1500 de unitati locative ( apartamente si case ), finalizate si predate noilor proprietari. In fiecare proiect imobiliar in care ne-am implicat ne-am impus standarde de constructie si amenajari conform pietii de profil.

Reprezentam o echipa unita in permanenta updatata care rezoneaza cu toata activitatea noastra si care este compusa din constructori, arhitecti, agenti de vanzari, consilieri juridici, notari publici, care impreuna fac posibila dezvoltarea armonioasa a fiecarui ansamblu rezidential in care noi ca si companie ne implicam.

Proiectele imobiliare construite sub brand-ul Panoramic Residence, reprezinta mai mult decat o dezvoltare imobiliara pur si simplu, ele pe langa numarul de apartamente si case nou construite, au in componenta zone destinate parcarilor, zone comune de trafic pietonal, zone compuse din diverse spatii comerciale si de birou, zone de agrement, parcuri de joaca petru copii locatari, spatii verzi si nu in ultimul rand zone destinate centrelor de educatie.

Gandim in viitor


Desenam.


Planificam.


Testam.


Construim.


Livram.


Copyright © 2023 All Rights Reserved